Labradorvalpar födda juli 2017!

                                             Att köpa valp hos oss                     Att vara fodervärd (länk)

Vid leverans är valparna reg SKK, veterinärbesiktigade, avmaskade, vaccinerade och chipmärkta samt dolda-fel försäkrade i Agria. Valppris 2017 är 13000 kr.

Vårt avelsmål är friska, trevliga, rastypiska hundar som fungerar bra både i familjen och för dig som kanske vill träna eller tävla. Valparna föds upp i hemmiljö och är vid leverans vana vid barn, katter och andra hundar.

Vi följer labradorklubbens hälsorekommendationer. Tikar och hanar som används i vår avel är alltid röntgade & ögonlysta. 

Valparna får en trygg uppväxt i hemmiljö. De träffar barn, katter och andra hundar. Hästarna ser de förstås också på håll :). Vi låter valparna åka med på korta bilturer och leka en stund i skogen när de blir lite större.

Med valpen följer registreringsbevis och ett litet ”startpaket” med filt, koppel, halsband, foder för första dagarna (Royal Canin) och lämpligt tuggodis.

Livslång support Självklart kan du som valpköpare alltid kontakta oss med frågor kring din hunds hälsa eller träning. Om jag inte kan svara själv kan jag hänvisa vidare till någon med rätt kunskap. (Varning för ”rådgivare” i diskussionsforum på internet!)

sune o stocken

Emellanåt ordnar vi tematräffar med olika inriktning för de som så önskar (ex rallylydnad, viltspår, apport mm), och ibland även större kennelträffar.

Ett starkt önskemål från oss är att alla valpköpare röntgar sina hundar vid ca 12-18 mån ålder. Det är viktigt för rasen som helhet att det finns statistik på hur hälsoprogrammet fungerar, men framför allt är det viktigt för er egen hund att ni känner till ledstatusen.

ÄR DET RÄTT RAS FÖR MIG?
Båda våra raser är aktiva och kräver en del träning för att fungera bra i vardagen. De passar bra som familjehundar om man ser till att hunden får den träning och stimulans som den behöver. Vi ställer inga krav på att man som valpköpare måste ställa ut eller på annat sätt tävla med sin hund, men uppmuntrar och hjälper till om man vill prova på det.

Alla valpar behöver mycket närhet, kärlek och konsekvens. Det är omöjligt att jobba heltid och lyckas med sin valp om man inte har en dagmatte eller kan ta med hunden på jobbet.

Labradoren är en robust allroundhund som passar de flesta med ett aktivt liv. Den ställer upp på vad än familjen hittar på med glädje; promenader, spår, lydnad, agility, nosework, jakt, whatever… Labradoren är en retriever, att bära och hämta saker är dess främsta livsuppgift, så det gäller att ha ett gäng saker hemma som vovven får bära omkring på.

Kontakta oss gärna för att få veta mer om weimaraner, labradorer eller våra valpar!

Titta gärna in i gruppen Kennel Get Busy på Facebook, nya inlägg nästan dagligen från oss och våra valpköpare.

Labradorvalpar födda 9/7 2017  Nu är det liv i valplådan igen :). Get Busy Diamonds Are Forever, ”Penny”, har blivit mamma till sin första kull. Far är SE LCH Andvikens Come Together, ”Togge”. Det blev 3 hanar och 3 tikar, alla gula. Valparna blir av en lite lättare typ och passar dig som vill var aktiv med din labrador :). Leveransklara tidigast 3:e september. Välkommen att kontakta oss vid intresse. Vi söker också en träningsintresserad fodervärd :).

screenshot provparning Penny Togge