Hem

 

Är du redo för en trogen vän som tycker att det bara finns dåliga kläder, inget dåligt väder? En vän som kommer att ställa upp på det mesta du vill hitta på med glädje? En vän som älskar mat och leriga diken? En vän som inte lämnas ensam hela dagarna? Välkommen att kontakta oss, här hittar ni er nya familjemedlem!

Uppfödning av Labrador Retriever sedan 2004. För mig slutar uppfödningen inte när valpen flyttar hemifrån. Om så önskas finns jag tillgänglig med råd och stöd  genom hela hundens liv. Emellanåt ordnas kennelträffar med olika aktiviteter för er som är intresserade. När ni hämtar valpen är den van att åka bil, gå små promenader lös i skogen och komma på inkallning. Självklart är valparna registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktigade vid leverans.

Facebookgruppen Kennel Get Busy är väl värd ett besök för er som funderar på att skaffa Labrador. Där finns bilder och uppdateringar från oss här hemma men framförallt härliga inlägg från hundar som vi fött upp och som nu har egna familjer.

Advertisements

Ibland kan några av dina besökare se en annons här
Du kan dölja dessa annonser helt genom att uppgradera till ett av våra betalda paket.

UPPGRADERA NU AVFÄRDA MEDDELANDE

jansson vilar