Gula och svarta labradorvalpar väntas våren och sommaren 2017

Aprilkullen är här :)! Åtta valpar födda 3/4! Redo för en trogen vän som tycker att det bara finns dåliga kläder, inget dåligt väder? En vän som kommer att ställa upp på det mesta du vill hitta på med glädje? En vän som älskar mat och leriga diken? En vän som inte lämnas ensam hela dagarna? Välkommen att kontakta oss, här hittar ni er nya familjemedlem!

Uppfödning av Labrador Retriever sedan 2004. För mig slutar uppfödningen inte när valpen flyttar hemifrån. Om så önskas finns jag tillgänglig med råd och stöd  genom hela hundens liv. Emellanåt ordnas kennelträffar med olika aktiviteter för er som är intresserade. När ni hämtar valpen är den van att åka bil, gå små promenader lös i skogen och komma på inkallning. Självklart är valparna registrerade i SKK, vaccinerade, chipmärkta och veterinärbesiktigade vid leverans.

Facebookgruppen Kennel Get Busy är väl värd ett besök för er som funderar på att skaffa Labrador. Där finns bilder och uppdateringar från oss här hemma men framförallt härliga inlägg från hundar som vi fött upp och som nu har egna familjer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s